shtepi

Produktet

  • Aparatet Water Floss te cilesise se larte, certifikuar nga FDA, RoHS, CE. Luftoni menjehere, eren e keqe te gojes, fryrjen e mishrave te dhembeve dhe infeksionet e ndryshme. Higjene profesionale ne komoditetin e shtepise suaj duke perdorur aparatet tona. Nje investim i vogel per kujdesin e shendetit personal me nje impakt shume te madh ne jeten e perditshme.
  • Rekomandohet perdorimi 2 here ne dite, mbas dreke dhe ne darke. Gjithashtu per nje higjene sa me te plote rekomandohet te perdoret pas ushqimeve qe mbesin ne hapesirat interdentale si mishi, etj. E domosdoshme per te gjithe ata qe kane implante, ura, proteza, etj.

shtepi