1. Informacion per permiresimin e higjenes orale

Kryesisht degradimi i mishrave te dhembeve, era e keqe e gojes dhe gjak derdhjet jane sinjal i problemeve orale. Problemet shkaktohen nga ngarkesa e mikrobeve (baktereve) qe krijohen nga mbetjet ushqimore te cilat ne pamundesi per t'i larguar fermentohen mes dhembeve dhe ne rreze te dhembit ku furca nuk arrin te pastroje pasi eshte fizikisht e pamundur te hyje ne kavitetet e imta inter-dentale.

Per te zgjidhur kete problem, kohet e fundit eshte shfaqur metoda shume e suksesshme me Irrigator, e cila pastron me ane te forces se ujit te leshuar me presion nga nje sprucator dhe largon mbetjet mes dhembeve dhe nen mishrat. Forca e ujit eshte e certifikuar dhe e studiuar ne menyre te posacme. Pajisjet tona jane te certifikuara nga FDA per forcen e hedhjes se ujit. Ne kete menyre behet higjenizimi i plote i gojes ne nivele profesionale si te dentisti. Perdorimi i Irrigatoreve tane NiceFeel permireson menjehere gjendjen e mishrave dhe lufton eren e pakendshme te gojes qe me perdorimin e pare pasi ben largimin fizik te baktereve dhe mbetjeve ushqimore.

Gjithashtu perdorimi i Irrigatoreve eshte domosdoshmeri edhe per ata qe kane aparate ortodontike, implante, ura etj. per te arritur ne zona te cilat jane te pamundura te pastrohen me furce.2. Gingivitis - Semundja e mishrave te dhembeve, trajtimi.

Nje video sensibilizuese dhe edukative mbi Gingivitis, semundjen e mishrave te dhembeve qe nese nuk trajtohet, mund te rezultoje ne humbjen e dhemb(eve). Menyra e trajtimit ne kushtet e shtepise.3. Teknika water floss me aparatet Nicefeel funksionon!

Ne kete material te shkurter, tregohet se sa efektive eshte teknika water floss ne krahasim me larjen vetem me furcen e dhembeve.4. Mënyra e saktë e përdorimit!

Ne kete video tregohet menyra e sakte e perdorimit te irrigatorit oral NiceFeel.