Irrigator Oral FC-169

6 500 Lekë
me TVSH

Cfare eshte pajisja FC-169

Fjala e fundit e teknologjise per higjenen orale jane pajisjet Water Floss. Nje menyre profesionale e pastrimit te thelle inter-dental.

Ndihmon per:

 1. Higjene profesionale te gojes
 2. Lufton eren e keqe te gojes
 3. Lufton largimin e mishrave te dhembeve (parodontitis, gingivitis)
 4. Masazhon mishrat e dhembeve duke permiresuar qarkullimin e gjakut
 5. E domosdoshme per te gjithe personat me implante
 6. E domosdoshme per te gjithe personat me ura dhe kllef dentar

Pajisja sjell pastrimin profesional, ne shtepine tuaj.

Karakteristika te pergjithshme

Kapaciteti: 600ml
Tensioni ne hyrje: 100-240 VAC 50/60Hz
Fuqia: 18W
Heren e pare: < 15 sekonda
Frekuenca pulsimit: 1200 here/min
Presioni: 30-125 psi
Rrjedhshmeria: 290ml/min
Certificata: CE, RoHS, FDA

Sasia

 

 

 

 

 

Detaje

Aparati ka nje celes qendror per vendosje ne pune ON/OFF dhe gjithashtu kontroll presioni me ane te nje butoni rrotullues. Depozita e ujit ka nje kapacitet optimal prej 600ml dhe mund te funksinoje per 2 minuta pa nderprerje, pa nevoje per te rimbushur me uje. Gjithashtu butoni me rreshqitje kontrollon sprucimin duke e bere shume te lehte ne perdorim.

Ndertim kompakt dhe me zhurme te reduktuar, pajisur me certifikatat CE, RoHS, FDA. Ashtu si te gjithe aparatet e tjere, pajisja vjen me 1 vit garanci.

Kutia permban

Maja sprucimi: 3 cope (mund te perdoret nga 3 persona)
Maje Ortodontike: 1 cope
Maje per heqjen e cipes bakteriale: 1 cope
Maje Periodontale: 1 cope
Pastrues gjuhe: 1 cope

Dimensionet fizike

P.N: 0.75kg
P.B: 0.93kg
Permasat: 140 x 125 x 200mm
Kutia: 155 x 140 x 210mm

FC-169

Madhësia

Manuali i Perdorimit FC-169

Manuali i perdorimit per pajisjen FC-169

Madhësia (5.72M)

Komente

Vleresimi 

09-09-2018

Shume e mire

Cdo gje ok, e perdor rregullisht dhe na pelqen shume. Diten e mir

Shto Koment

Irrigator Oral FC-169

Cfare eshte pajisja FC-169

Fjala e fundit e teknologjise per higjenen orale jane pajisjet Water Floss. Nje menyre profesionale e pastrimit te thelle inter-dental.

Ndihmon per:

 1. Higjene profesionale te gojes
 2. Lufton eren e keqe te gojes
 3. Lufton largimin e mishrave te dhembeve (parodontitis, gingivitis)
 4. Masazhon mishrat e dhembeve duke permiresuar qarkullimin e gjakut
 5. E domosdoshme per te gjithe personat me implante
 6. E domosdoshme per te gjithe personat me ura dhe kllef dentar

Pajisja sjell pastrimin profesional, ne shtepine tuaj.

Karakteristika te pergjithshme

Kapaciteti: 600ml
Tensioni ne hyrje: 100-240 VAC 50/60Hz
Fuqia: 18W
Heren e pare: < 15 sekonda
Frekuenca pulsimit: 1200 here/min
Presioni: 30-125 psi
Rrjedhshmeria: 290ml/min
Certificata: CE, RoHS, FDA

Shto Koment