Irrigator Portativ FC-159

5 500 Lekë
me TVSH

Cfare eshte pajisja FC-159

FC-159 eshte nje tjeter aparat i pastrimit te thelle inter-dental, per pastrimin aty ku nuk arrin furca. Pajisja eshte e ndertuar ne formatin portativ, me bateri te rikarikueshme ne menyre qe te mbahet gjithmone me vete ne udhetim.

Pajisja sjell pastrimin profesional, ne canten tuaj, kudo qe jeni.

Ndihmon per:

 1. Higjene profesionale te gojes
 2. Lufton eren e keqe te gojes
 3. Lufton largimin e mishrave te dhembeve (parodontitis, gingivitis)
 4. Masazhon mishrat e dhembeve duke permiresuar qarkullimin e gjakut
 5. E domosdoshme per te gjithe personat me implante
 6. E domosdoshme per te gjithe personat me ura dhe kllef dentar

Karakteristika te pergjithshme

Kapaciteti: 200 ml
Tensioni ne hyrje: 100-240 VAC 50/60Hz
Kapaciteti I baterise: 1400mAh
Fuqia : 5W
Ushqyesi: 5 VDC, 1 A
Modalitetet e punimit: normal, bute, pulsim
Koha e karikimit: 4 ore
Heren e pare: < 15 sekonda
Frekuenca pulsimit: 1800 here/min
Presioni: 30-90 psi
Rrjedhshmeria: 220 ml/min
Certificata: CE, RoHS, FDA

Sasia
Nuk ka në gjendje (përkohësisht)


 

 

 

 

 

Detaje te tjera

Ndertim portativ, i lehte per t’u marre me vete, perfekt per kujdesin dentar ne udhetim. Depozita e ujit mund te hiqet dhe te lahet vecante. Ndertim unik qe nuk lejon derdhjen e ujit. Aparati eshte i pajisur me nje bateri te rikarikueshme me kapacitet 1400mAh qe zgjat per nje jave me perdorim mesatar 2 here ne dite. Aparati ka te programuara tre menyra pastrimi: pastrim normal, pastrim i bute (soft) dhe pastrim pulsativ.

Pajisja eshte e certifikuar IPX7 kundra ujit, mund te laget pa friken se demtohet dhe mund te perdoret ne tualet pavaresisht prezences se ujit. E pershtatshme per kujdesin ditor te dhembeve dhe gojes, per higjene maksimale.

Cfare permban kutia

Maja sprucimi: 2 cope (mund ta perdorin 2 persona ose te mbahet rezerve nje sprucator)
Ushqyes USB: 1 cope
Kabell USB: 1 cope

Dimensionet fizike

P.N: 0.3kg
P.B: 0.38kg
Permasat: 77 x 68 x 204mm
Kutia: 118 x 80 x 212mm

FC-159

Madhësia

Manual Perdorimi FC-159

Manuali i perdorimit per modelin FC-159

Madhësia (5.05M)

Komente

Vleresimi 

26-11-2018

Shume mire

Me pelqen, kisha nje tjeter qe kisha blere ne itali dhe mora kete per me te re. shume e mire.

Vleresimi 

10-09-2018

Ashtu sic pershkruhet

Bateria i mban shume gjate, kam 1 muaj qe e perdor dhe eshte shume e mire.

Shto Koment

Irrigator Portativ FC-159

Cfare eshte pajisja FC-159

FC-159 eshte nje tjeter aparat i pastrimit te thelle inter-dental, per pastrimin aty ku nuk arrin furca. Pajisja eshte e ndertuar ne formatin portativ, me bateri te rikarikueshme ne menyre qe te mbahet gjithmone me vete ne udhetim.

Pajisja sjell pastrimin profesional, ne canten tuaj, kudo qe jeni.

Ndihmon per:

 1. Higjene profesionale te gojes
 2. Lufton eren e keqe te gojes
 3. Lufton largimin e mishrave te dhembeve (parodontitis, gingivitis)
 4. Masazhon mishrat e dhembeve duke permiresuar qarkullimin e gjakut
 5. E domosdoshme per te gjithe personat me implante
 6. E domosdoshme per te gjithe personat me ura dhe kllef dentar

Karakteristika te pergjithshme

Kapaciteti: 200 ml
Tensioni ne hyrje: 100-240 VAC 50/60Hz
Kapaciteti I baterise: 1400mAh
Fuqia : 5W
Ushqyesi: 5 VDC, 1 A
Modalitetet e punimit: normal, bute, pulsim
Koha e karikimit: 4 ore
Heren e pare: < 15 sekonda
Frekuenca pulsimit: 1800 here/min
Presioni: 30-90 psi
Rrjedhshmeria: 220 ml/min
Certificata: CE, RoHS, FDA

Shto Koment