Irrigator Oral FC-288 UV

8 000 Lekë
me TVSH

Cfare eshte pajisja FC-288

Fjala e fundit e teknologjise per higjenen orale jane pajisjet Water Floss. Nje menyre profesionale e pastrimit te thelle inter-dental.

Ndihmon per:

 1. Higjene profesionale te gojes
 2. Lufton eren e keqe te gojes
 3. Lufton largimin e mishrave te dhembeve (parodontitis, gingivitis)
 4. Masazhon mishrat e dhembeve duke permiresuar qarkullimin e gjakut
 5. E domosdoshme per te gjithe personat me implante
 6. E domosdoshme per te gjithe personat me ura dhe kllef dentar

Pajisja sjell pastrimin profesional, ne shtepine tuaj.

Karakteristika te pergjithshme

Kapaciteti: 600ml
Tensioni ne hyrje: 100-240 VAC 50/60Hz
Fuqia: 18W
Heren e pare: < 15 sekonda
Frekuenca pulsimit: 1200 here/min
Presioni: 30-125 psi
Certificata: CE, RoHS, FDA

Sterilizim me Ultraviolet (UV)

Sasia
Nuk ka në gjendje (përkohësisht)


 

 

 

 

 

Pershkrim i pajisjes

Aparati vjen me nje depozite te bollshme me kapacitet 600ml. Ka dy modalitete te procesit te pastrimit: pastrim normal dhe masazhim per mishrat (gingivitis). Programi permban 5 presione per te zgjedhur nga nje diapazon 30 deri 125 PSI.

Nje celes per vendosje ne pune ON/OFF dhe Kontroll presioni. Pajisja gjithashtu vjen me 7 sprucatore (maja) multifunksionale per kujdes te plote dentar.

Kuti mbajtese speciale per majat me funksion sterilizues nepermjet rrezeve Ultraviolet. Bazamenti gjithashtu eshte i pajisur me kembeza me thithje kundra renies se pavullnetshme.

Kutia permban

Maja sprucimi: 3 cope (mund ta perdorin 3 persona te ndryshem)
Maje Ortodontike: 1 cope
Maje per heqjen e cipes bakteriale: 1 cope
Maje Periodontale: 1 cope
Pastrues gjuhe: 1 cope

Permasat fizike

P.N: 0.88kg
P.B: 1.18kg
Permasat: 184 x 120 x 225mm
Kutia: 200 x 148 x 240mm

FC-288

Madhësia

Manual Perdorimi FC-288

Manuali i perdorimit i pajisjes model FC-288

Madhësia (22.09M)

Komente

Vleresimi 

28-03-2019

Shume flm

Me pelqen shume, kam impante dhe eshte vertete zgjidhje.

Vleresimi 

23-11-2018

Faleminderit!

Erdhi pajisja qe porosita tek ju per pastrimin e dhembeve faleminderit jem i kenaqur.

Vleresimi 

10-11-2018

Ju falenderoj

Jam shume i kenaqur pasi eshte shum me e mire nga sa parashikoja. Ma rekomandoi dentisti faqen tuaj dhe e porosita ketu. Me erdhi shpejt. Flm.

Vleresimi 

02-07-2018

Jeni shume korekt

Porosia me erdhi shume shpejt.Kam 2 dite qe e perdor kete paisje dhe jam shum i kenaqur.do ja rekomandoj te gjithe te njohurve te mi.komplimenta per punen tuaj

 • 1 nga 1 persona e vleresojne kete koment.

Shto Koment

Irrigator Oral FC-288 UV

Cfare eshte pajisja FC-288

Fjala e fundit e teknologjise per higjenen orale jane pajisjet Water Floss. Nje menyre profesionale e pastrimit te thelle inter-dental.

Ndihmon per:

 1. Higjene profesionale te gojes
 2. Lufton eren e keqe te gojes
 3. Lufton largimin e mishrave te dhembeve (parodontitis, gingivitis)
 4. Masazhon mishrat e dhembeve duke permiresuar qarkullimin e gjakut
 5. E domosdoshme per te gjithe personat me implante
 6. E domosdoshme per te gjithe personat me ura dhe kllef dentar

Pajisja sjell pastrimin profesional, ne shtepine tuaj.

Karakteristika te pergjithshme

Kapaciteti: 600ml
Tensioni ne hyrje: 100-240 VAC 50/60Hz
Fuqia: 18W
Heren e pare: < 15 sekonda
Frekuenca pulsimit: 1200 here/min
Presioni: 30-125 psi
Certificata: CE, RoHS, FDA

Sterilizim me Ultraviolet (UV)

Shto Koment